Raw JUICE


Engang var al juice autentisk.
Men tiden har ændret sig, så i dag er mange juice forarbejdet for at forlænge holdbarheden.
Hos Råsaft tænker vi, hvorfor? I vores mikropresseri sorterer vi sæsonens fineste råvarer, presser saften og så: Ikke mere. Resultatet er en rå og friskpresset juice. Det ses på den naturlige farve og mærkes på den lækre konsistens og gode smag. Da juicen er fuldstændig ubehandlet, bevarer den alle de fordele, der går tabt, når den behandles med varme eller tryk. Vi beholder naturen som den er, Råsaft er ægte juice.

RÅSAFT - ÄKTA JUICE

RÅSAFT - ÄKTA JUICE

En gång i tiden var all juice äkta. Men i butikerna idag är hyllorna dominerade av behandlad juice, där människan har fifflat med juicen. Det här är inte äkta juice, den är fejk och hör egentligen inte hemma i juicehyllan.

Men på Råsaft tänker vi så här: Varför krångla till det?  I vårt mikropresseri sorterar vi ut de finaste råvarorna för säsongen, pressar juicen och sen: Inget mer. Resultatet blir en äkta juice. Det syns på den naturliga färgen och känns på den goda smaken och doften.

Genom att juicen är helt obehandlad behåller den alla nyttigheter som går förlorade när den behandlas med värme eller tryck. Det skulle aldrig falla oss in. Vi behåller naturen som den är. Räsaft är äkta juice!

Vores værdier

Uforarbejdet juiceingrediens: rødbede - raasaft.dk/raw-juice

Uforarbejdet juice

Vi er overbevist om, at naturen ikke skal forbedres. Den tilbyder allerede det bedste, hvilket betyder, at den menneskelige påvirkning af juicen skal være så minimal som muligt. Vi udvælger de bedste råvarer fra sæsonen, presser og så ikke mere. Da vi hverken pasteuriserer eller trykbehandler vores juice, bevarer ingredienserne alle deres fordele. Vi er stolte af vores korte holdbarhed på 10 dage, som for os er det ultimative bevis på, at vi ikke behandler juicen. Men vi kan love dig, at den smager så godt at du har drukket den efter et par dage.
Uforarbejdet juiceingrediens: ingefær - raasaft.dk/raw-juice

Friskpresset

Nogle mærker forvirrer jer som forbruger ved at bruge ord, der lyder godt, men som ingenting betyder eller er ukorrekte. For hvordan kan en juice der er "friskpresset" holde sig "friskpresset" i 4 uger? Vi er transparente med, hvornår juicen bliver presset, så du som forbruger kan være sikker på, hvor friskpresset den er. Du kan finde vores presse dato (PD) ud for bedst før-datoen.
Råsaft er virkelig frisk! Opbevar den koldt, ryst den og nyd den kold!

Uforarbejdet juiceingrediens: ananas - raasaft.dk/raw-juice

Håndværksglæde

At presse og levere en ubehandlet juice lyder måske simpelt, men det kræver passion, viden og kompromisløshed på alle niveauer.
Fra produktudvikling til produkt udvælgelse, indkøb og vask af råvarerne til de forskellige former for pressemetoder, køling og i sidste ende levering af juicerne til butikkerne.

I løbet af de sidste ti år har vi løbende forfinet alle disse elementer for at kunne tilbyde den bedste autentiske juice.