FAQ
Hvad er koldpresset juice?
Koldpresset betyder, at saften presses ved kold temperatur, minimal ilttilførsel og uden opvarmning. På den måde kan vi bevare så mange vitaminer, mineraler og fibre som muligt samtidig med, at vi sikre den gode smag og den fine farve.Hvordan kan juicen holde sig i 45 dage uden pasteurisering?
Vi bruger en fantastisk teknologi kaldet HPP (højtrykbehandling), den hjælper os med at øge holdbarheden uden at ofre smag, farve eller næringsstoffer. I praksis sætter vi vores juice flasker i et kammer fyldt med vand, der har et tryk mellem 4000-6000 bar.
Det havde også været muligt at sende juice flaskerne ned på bunden af havet for at opnå samme resultat, men det føles lidt mere besværligt.Hvorfor skiller juicen?
Det er helt naturligt, at koldpresset juice lægger sig i lag. Det kan for eksempel afhænge af opskriftens struktur og hvor meget naturligt frugt-pektin der er i frugten. Ryst flasken og nyd den!- Vi køber altid vores frugt og grønt, hvor sæsonens bedste kvalitet er, gerne uden unødvendige mellemled og gerne så lokalt som muligt.
- Ingredienserne varierer med årstiden, det samme gør saftens smag.
Kan man fryse juicen?
Ja, værsgo, det kan sagtens gå.
Skal juicen stå på køl?
Ja, koldpresset juice skal opbevares i køleskabet. Max 5 grader.Hvad betyder det, at juicen indeholder C-vitamin (ascorbinsyre)?
I de juice, der indeholder æble, tilsættes C-vitamin (ascorbinsyre) for at forhindre oxidationsprocessen. Dette giver os mulighed for at bevare juicens naturlige farve. C-vitaminet, vi bruger, produceres ved biologisk gæring fra majs.Hvor kan jeg købe juicen fra Råsaft?
Du er så heldig at finde de lækre juice i butikker, cafeer og hoteller. Skriv til info@raasaft.dk, så vejleder vi dig til nærmeste butik!