Mikropresseriet


Vores mikropresseri i Loviseberg, uden for Stockholm, er hjertet i vores virksomhed. Det er her, vi igennem mange år har nørdet de forskellige presseteknikker og juice metoder. Dette for at udvinde den gode smag og så mange næringsstoffer som muligt fra frisk frugt og grønt.
Presseriet er et kreativt og pulserende sted, hvor duftene af friskpresset appelsinjuice og friskpillede gulerødder afløser hinanden. Det kan også være vi afprøver en spændende ny opskriftsidé eller smager på sæsonens første spinat, der netop er ankommet fra en af ​​vores avlere. Der sker altid noget - det er præcis som det skal være.

RAW JUICE TO RÅSAFT

Image

Vores råvarer

Råvarerne er helt afgørende for vores smag, aroma, konsistens, farve og næringsindhold. Derfor bruger vi ekstra tid på at finde det absolut bedste, som sæsonen har at byde på. Vi presser, blander og tester, indtil juicen er fantastisk. Vi synes de små smagsforskelle er skønne, da råvaren ændrer sig med årstiden .

Vask

Efter at råvarerne er ankommet til vores presseri i Tumba er de klar til vask. Vi har udviklet og skræddersyet vaske linjer til de forskellige frugter og grøntsager for at sikre den mest effektive måde at fjerne snavs og bakterier. Hvis dette ikke fjernes ordentligt ville dette havne i saften og dermed påvirke smag og kvalitet. Forskellige råvarer skal håndteres og vaskes på forskellige måder for ikke at beskadige dem før presning.

Image

Image
Image

Presser

Lad pressningen begynde! Vi presser Råsaft tre gange om ugen og anvender tre forskellige koldpresnings metoder alt efter hvilket råmateriale vi skal presse. Koldpresning er en skånsom pressemetode, der giver os mulighed for at udtrække så meget smag, næringsstoffer og fibre som muligt fra hver enkelt råvare. Gennem årene har vi oparbejdet en masse erfaring, som vi har benyttet til at for fine denne pressemetode.

Afkøling og blanding

I næste trin blandes den friskpressede juice og afkøles. Den rene frugt- og grøntsagsjuice afkøles i separate køletanke til under. 2 grader, inden de blandes til vores færdige juicer som er baseret på unikke opskrifter. At holde juicen afkølet under hele produktionen er ekstremt vigtigt for at forhindre de naturlige mikroorganismer i at formere sig og dermed også sikre smagen, farverne, næringsindholdet og konsistensen af ​​Råsaft.

Image

Image
Image

Påfyldning

Inden vi kan levere den færdige juice, tapper vi den friskpressede juice på vores flasker, sætter den rigtige etiket på, så du kan genkende din favorit smag. Nu er juicen klar!

Distribution

Sidste trin før du kan nyde Råsaft er at vores egne distributører kører juicen ud til butikken, cafeen eller hotellet i elbiler, så vi sikrer at kølekæden ikke brydes og at juicen håndteres korrekt, indtil den når butikkens hylde. Råsaft er et frisk produkt og skal derfor maksimalt opbevares ved 5 grader for at bevare alle sine naturlige egenskaber.

Image

Image
Image

Vores råvarer

De råvarer vi bruger i produktionen af ​​vores juice, er afgørende for smag, aroma, konsistens, farve og næringsindhold, så vores indkøbsafdeling bruger meget tid på at lede efter de bedste råvarer i den aktuelle sæson. Frugternes og grøntsagernes smag ændrer sig alt efter, hvornår på sæsonen vi køber og presser dem. Smagen af ​​vores juice kan derfor variere lidt i løbet af året og er dermed lige så levende som naturen selv!
Image

Vask

Efter at råvarerne er ankommet til vores presseri i Tumba er de klar til vask. Vi har udviklet og skræddersyet vaske linjer til de forskellige frugter og grøntsager for at sikre den mest effektive måde at fjerne snavs og bakterier. Hvis dette ikke fjernes ordentligt ville dette havne i saften og dermed påvirke smag og kvalitet. Forskellige råvarer skal håndteres og vaskes på forskellige måder for ikke at beskadige dem før presning.
Image

Presser

Lad pressningen begynde! Vi presser Råsaft tre gange om ugen og anvender tre forskellige koldpresnings metoder alt efter hvilket råmateriale vi skal presse. Koldpresning er en skånsom pressemetode, der giver os mulighed for at udtrække så meget smag, næringsstoffer og fibre som muligt fra hver enkelt råvare. Gennem årene har vi oparbejdet en masse erfaring, som vi har benyttet til at for fine denne pressemetode.
Image

Afkøling og blanding

I næste trin blandes den friskpressede juice og afkøles. Den rene frugt- og grøntsagsjuice afkøles i separate køletanke til under. 2 grader, inden de blandes til vores færdige juicer som er baseret på unikke opskrifter. At holde juicen afkølet under hele produktionen er ekstremt vigtigt for at forhindre de naturlige mikroorganismer i at formere sig og dermed også sikre smagen, farverne, næringsindholdet og konsistensen af ​​Råsaft.
Image

Påfyldning

Inden vi kan levere den færdige juice, tapper vi den friskpressede juice på vores flasker, sætter den rigtige etiket på, så du kan genkende din favorit smag. Nu er juicen klar!
Image

Distribution

Sidste trin før du kan nyde Råsaft er at vores egne distributører kører juicen ud til butikken, cafeen eller hotellet i elbiler, så vi sikrer at kølekæden ikke brydes og at juicen håndteres korrekt, indtil den når butikkens hylde. Råsaft er et frisk produkt og skal derfor maksimalt opbevares ved 5 grader for at bevare alle sine naturlige egenskaber.