

Mikropresseriet
Vores mikropresseri i Sweden er hjertet i skabelsen af Råsaft. Måden hvorpå vi presser er yderst unik og er udviklet gennem flere års erfaring. Vi forfiner løbende de forskellige trin og metoder, der er nødvendige for at skabe den bedste rå og friske juice. Forståelsen for hvordan man håndterer, presser og blander de forskellige råvarer, der er i juicen, er helt afgørende for smag, duft, konsistens og farve.
At vi har valgt ikke at behandle vores juice for at få en længere holdbarhed, har langt fra været den nemmeste måde at fremstille juice på, men vi ville aldrig gøre det på en anden måde.
Vi er juice nørder, og vi er stolte af det!!
RAW JUICE TO RÅSAFT



Vores råvarer
De råvarer vi bruger i produktionen af vores juice, er afgørende for smag, aroma, konsistens, farve og næringsindhold, så vores indkøbsafdeling bruger meget tid på at lede efter de bedste råvarer i den aktuelle sæson. Frugternes og grøntsagernes smag ændrer sig alt efter, hvornår på sæsonen vi køber og presser dem. Smagen af vores juice kan derfor variere lidt i løbet af året og er dermed lige så levende som naturen selv!
Vask
Efter at råvarerne er ankommet til vores presseri i Tumba er de klar til vask. Vi har udviklet og skræddersyet vaske linjer til de forskellige frugter og grøntsager for at sikre den mest effektive måde at fjerne snavs og bakterier. Hvis dette ikke fjernes ordentligt ville dette havne i saften og dermed påvirke smag og kvalitet. Forskellige råvarer skal håndteres og vaskes på forskellige måder for ikke at beskadige dem før presning.








Presser
Lad pressningen begynde! Vi presser Råsaft tre gange om ugen og anvender tre forskellige koldpresnings metoder alt efter hvilket råmateriale vi skal presse. Koldpresning er en skånsom pressemetode, der giver os mulighed for at udtrække så meget smag, næringsstoffer og fibre som muligt fra hver enkelt råvare. Gennem årene har vi oparbejdet en masse erfaring, som vi har benyttet til at for fine denne pressemetode.
Afkøling og blanding
I næste trin blandes den friskpressede juice og afkøles. Den rene frugt- og grøntsagsjuice afkøles i separate køletanke til under. 2 grader, inden de blandes til vores færdige juicer som er baseret på unikke opskrifter. At holde juicen afkølet under hele produktionen er ekstremt vigtigt for at forhindre de naturlige mikroorganismer i at formere sig og dermed også sikre smagen, farverne, næringsindholdet og konsistensen af Råsaft.








Påfyldning
Inden vi kan levere den færdige juice, tapper vi den friskpressede juice på vores flasker, sætter den rigtige etiket på, så du kan genkende din favorit smag. Nu er juicen klar!
Distribution
Sidste trin før du kan nyde Råsaft er at vores egne distributører kører juicen ud til butikken, cafeen eller hotellet i elbiler, så vi sikrer at kølekæden ikke brydes og at juicen håndteres korrekt, indtil den når butikkens hylde. Råsaft er et frisk produkt og skal derfor maksimalt opbevares ved 5 grader for at bevare alle sine naturlige egenskaber.








Vores råvarer
De råvarer vi bruger i produktionen af vores juice, er afgørende for smag, aroma, konsistens, farve og næringsindhold, så vores indkøbsafdeling bruger meget tid på at lede efter de bedste råvarer i den aktuelle sæson. Frugternes og grøntsagernes smag ændrer sig alt efter, hvornår på sæsonen vi køber og presser dem. Smagen af vores juice kan derfor variere lidt i løbet af året og er dermed lige så levende som naturen selv!



Vask
Efter at råvarerne er ankommet til vores presseri i Tumba er de klar til vask. Vi har udviklet og skræddersyet vaske linjer til de forskellige frugter og grøntsager for at sikre den mest effektive måde at fjerne snavs og bakterier. Hvis dette ikke fjernes ordentligt ville dette havne i saften og dermed påvirke smag og kvalitet. Forskellige råvarer skal håndteres og vaskes på forskellige måder for ikke at beskadige dem før presning.



Presser
Lad pressningen begynde! Vi presser Råsaft tre gange om ugen og anvender tre forskellige koldpresnings metoder alt efter hvilket råmateriale vi skal presse. Koldpresning er en skånsom pressemetode, der giver os mulighed for at udtrække så meget smag, næringsstoffer og fibre som muligt fra hver enkelt råvare. Gennem årene har vi oparbejdet en masse erfaring, som vi har benyttet til at for fine denne pressemetode.



Afkøling og blanding
I næste trin blandes den friskpressede juice og afkøles. Den rene frugt- og grøntsagsjuice afkøles i separate køletanke til under. 2 grader, inden de blandes til vores færdige juicer som er baseret på unikke opskrifter. At holde juicen afkølet under hele produktionen er ekstremt vigtigt for at forhindre de naturlige mikroorganismer i at formere sig og dermed også sikre smagen, farverne, næringsindholdet og konsistensen af Råsaft.



Påfyldning
Inden vi kan levere den færdige juice, tapper vi den friskpressede juice på vores flasker, sætter den rigtige etiket på, så du kan genkende din favorit smag. Nu er juicen klar!



Distribution
Sidste trin før du kan nyde Råsaft er at vores egne distributører kører juicen ud til butikken, cafeen eller hotellet i elbiler, så vi sikrer at kølekæden ikke brydes og at juicen håndteres korrekt, indtil den når butikkens hylde. Råsaft er et frisk produkt og skal derfor maksimalt opbevares ved 5 grader for at bevare alle sine naturlige egenskaber.