Eksotiske juice- raasaft.dke/eksotiske-juice

Eksotiske juice

Vores eksotiske juice indeholder unikke smagskombinationer, med ananas, kiwi, appelsin, lime og mynte. Vidste du at Råsaft er unik, da vi kan have frisk mynte i vores juice? Grunden er at myntens smag og farve ødelægges hvis den forarbejdes. Intet problem for os og vores ubehandlet juice!

ÆBLE, ANANAS, LIME, INGEFÆR, MYNTE

ÆBLE, ANANAS, LIME, INGEFÆR, MYNTE - raasaft.dk/sortiment/eskotiske-juice
Kombinationen af ​​syrligheden af ​​æble og lime sammen med det søde og forfriskende fra ananas og mynte gør denne til en favorit, når solen skinner eller hvis du ønsker at “forsvinde” hen til en fjern strand.

APPELSIN, KIWI, INGEFÆR

APPELSIN, KIWI, INGEFÆR - raasaft.dk/sortiment/eskotiske-juice
Denna apelsinbaserade kiwijuice är en av våra syrligare juicer. Kiwin bidrar med en behaglig syrlighet, apelsinen med sötma och ingefäran med hetta. Kiwi innehåller massa olika vitaminer och antioxidanter som stärker immunförsvaret så är den även rik på fibrer och enzymer som naturligt hjälper till med matsmältningen.

APPELSIN, ANANAS, MYNTE

APPELSIN, ANANAS, MYNTE - raasaft.dk/sortiment/eskotiske-juice
Sød appelsin, forfriskende ananas og frisk mynte er en perfekt sommerlig juice i vores øjne. Ananas har en naturlig sødme, der kommer fra dens smagsgivende enzymer, såsom bromelain, som giver juicen en karakteristisk smag og aroma.

ÆBLE, CITRON, MYNTE

ÆBLE, CITRON, MYNTE - raasaft.dk/sortiment/eskotiske-juice
En ægte mocktail favorit! Ligesom en forfriskende limonade uden tilsat sukker og vand. Sødme fra æblet, en afbalanceret syre fra citronen og friskhed fra mynten gør denne juice til en oplagt favorit blandt vores eksotiske juicer.

Hvad er der i vores eksotiske juice?