Barsortiment - rasaft.dk/sortiment/barsortiment

Barsortiment

I vores bar sortiment tilbyder vi friskpresset juice, der er kendetegnet ved 100% rene smagsvarianter.
Disse benyttes af vores dygtige kunder som smagsstoffer til at skabe skønne cocktails og til at producere forskellige unikke og spiselige produkter.

INGEFÆR DOBBELT FILTERET

ingefaer dobbelt filteret
Vores ingefærjuice består af 100 % friskpresset ingefær direkte fra vores mikropresseri. Under presningen af denne vitaminrige rod dobbelt filtrerer vi den, så vi kan sikre et perfekt færdigt produkt. Resultatet er en ingefærjuice så klar som mulig helt uden frugtkød eller fibre. Juice med varmt? Ja tak!

CITRON TRIPPEL FILTERET

citron trippel filtreret

Vi friskpresser sæsonens fineste citroner direkte i vores mikropresseri. Vi trippel filtrerer citronsaften, hvilket betyder, at saften går gennem filtreringen tre gange under presningen.
På den måde sikrer vi en helt rå og klar citronsaft, der er helt fri for frugtkød og fibre 100% citronsaft - surt som det skal være, når det er surt! !

LIME TRIPPEL FILTERET

lime trippel filteret
Dette produkt består af 100% friskpressede limefrugter. Vores trippel filtrering betyder, at saften filtreres tre gange under selve presningen. Det gør vi for at fjerne alt frugtkød og fibre, så vi kan garantere et slutresultat, der giver den klareste limesaft som muligt.

grapefrugt

grapefrugtjuice
Denne grapefrugtjuice er lavet af 100% Ruby Grapefruit og har den perfekte smagsbalanse mellem sødt og surt. Vi presser den ligesom alle vores juicer - i vores lille mikropresseri !

HVAD ER DER I VORES GRØNTSAGSJUICE?