Bæredygtighed: Miljø og samfund

At bidrage til en bæredygtig fremtid, minimere madspild og tage et socialt ansvar er noget, der betyder noget for os. Derfor leder vi hele tiden efter nye veje og samarbejdspartnere, så vi kan udvikle os og bidrage så meget som muligt.
Vores restprodukter bliver til biogas - raasaft.dk

Vores restprodukter bliver til biogas

Selvom vi forsøger at bruge så meget som muligt af vores råvare vil der altid skabes lidt restprodukt, som f.eks skrællen fra ananas.. Vores skræl bliver til biogas som er en vigtig grøn energikilde, der bidrager til den grønne omstilling af verdens energiforsyning.
Restfibre får nyt liv med Orkla og Frankful - raasaft.dk

Restfibre får nyt liv med Orkla og Frankful

I 2022 startede vi et partnerskab med Orkla, der giver nyt liv til vores restfibre i deres veganske Frankful-produkter. Frankful sørger for velsmagende og klimasmart vegansk mad, som du kan læse mere om her.
madmissionen - raasaft.dk

madmissionen

Matmissionen er Stockholms Stadsmissions sociale madbutikker, der gør noget godt for både mennesker og miljø. Ved at donere Råsaft bidrager vi til et reduceret madspild og som medlem får folk mulighed for, at handle mad til lave priser. Læs mere om Matmissionen her.
Hele Mennesket - raasaft.dk - Bæredygtighed: Miljø og samfund

Hele mennesket

Hela Människan er en organisation, der hjælper mennesker, der er i en socialt udsat livssituation på grund af afhængighed, hjemløshed, kriminalitet eller mangel på fungerende netværk. Vi er stolte af at gøre en forskel for disse mennesker ved at donere Råsaft til organisationen. Læs mere om Hela Människan her.
Pant vores rPet-flasker! - raasaft.dk

Pant vores rPet-flasker!

Vi er en del af det danske retursystem, så glem ikke at pantsætte vores flasker efter du har drukket juicen! Vores flasker er også lavet af genbrugsplast (rPet), som er mere miljøvenligt end almindelig plast.
RPet plastik er den form for plastik, der er den største bidragsyder til genanvendelse af plast. Genanvendt PET kan bruges til mange nye produkter, herunder tøj som fleece, fiberfyld til soveposer og dunjakker, industritape, lagner og film, dele til biler og til emballage inkl. fødevareemballage.

Hjælp en hjemløs - raasaft.dk

Hjælp en hjemløs

Hjælp en hjemløs er en Malmø-baseret organisation, der hjælper hjemløse ved at sørge for mad og andre fornødenheder. Vi er stolte af at være en del af dette initiativ og du kan læse mere om organisationen her.
Image

Hi, we are RÅSAFT!

We are untreated. We have love & respect for nature and our products. We take pride in our Craftsmanship. We are real. RAW FOR REAL.
ABOUT US
Our customers matter to us.
Every opportunity we have to serve others is an honor, and we have a passion for delivering quality products at affordable prices. If that sounds like something you're interested in, we'd love to work with you.