Image

Sortiment

Vores juice  taler og udstråler et klart sprog - Autentisk! Levende farver, naturlige smag og aromaer og vidunderlige smagskombinationer. Vi er stolte over, at vi ikke har valgt at behandle vores juicer, at vi kan kalde vores juice for friskpresset, og at vi gennem mange år har forfinet vores presseteknikker til at skabe en fantastisk juice, som vi har valgt at kalde Råsaft, det er vi stolte over!
I vores juice sortiment er der noget for alle typer juice elskere. Fra klassisk appelsin- og æblejuice til eksotisk juice, grøntsagsjuice og årstidens juice. Udover dette har vi også 100% ren ingefær, citron og lime til barer, restauranter og caféer.
Råsaft fås i størrelserne 250ml, 700ml og 5000ml.

Nyd vores autentiske juice! 

Grøntsagsjuice - raasaft.fi/sortiment

Grøntsagsjuice

Juice indeholdende grøntsager er en fantastisk og bekvem måde at få en sund dosis af næringsstoffer. De er spækket med vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre, der hjælper med at booste dit immunsystem og øge energiniveauet. De er ikke kun sunde, men smager også himmelsk!
Vores grøntsagsjuice
 Appelsin - og æblejuice - raasaft.fi/sortiment

Appelsin - og æblejuice

Mange mennesker elsker og foretrækker en friskpresset juice, en god gammel appelsin- eller æblejuice lavet af kun appelsiner eller æbler. En oplagt del af hverdagens eller weekendens morgenmad! Vi mener, at det er lykkedes os at fremstille markedets bedste ubehandlede appelsin – æblejuice, så sørg for at prøve dem!
Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Vores appelsin- og æblejuice
 Eksotiske juice- raasaft.fi/sortiment

Eksotiske juice

Vores eksotiske juice indeholder unikke smagskombinationer, med ananas, kiwi, appelsin, lime og mynte. Vidste du at Råsaft er unik, da vi kan have frisk mynte i vores juice? Grunden er at myntens smag og farve ødelægges hvis den forarbejdes. Intet problem for os og vores ubehandlet juice!
Vores eksotiske juice
Sæsonens juice - raasaft.fi/sortiment

Sæsonens juice

Vi elsker de forskellige årstider og hvordan de påvirker tilgængeligheden og smags egenskaberne for visse frugter og grøntsager. Derfor sørger vi for at producere nye, unikke juicer, hvert år, som kun er tilgængelige i en begrænset periode.
Vores sæson juice
Barsortiment - raasaft.dk/sortiment/barsortiment

Bar sortiment

I vores bar sortiment tilbyder vi friskpresset juice, der er kendetegnet ved 100% rene smagsvarianter. Disse benyttes af vores dygtige kunder som smagsstoffer til at skabe skønne cocktails og til at producere forskellige unikke og spiselige produkter.
Vores bar sortiment