Image

Sortiment

For os er juice hellig. Vi presser den, trækker vejret, tester og drømmer om juice. For os er det vigtigt, at uanset hvilken variant du vælger, det kan være en koldpresset appelsinjuice i al sin enkelthed eller en tropisk juice med 6 ingredienser, så skal oplevelsen være, "det her var rigtig, rigtig godt". Hvis det er responsen, så er vi lykkedes.
Vi vil have vores juice til at vække alle dine sanser. Smag, lugt, syn, berøring og endda hørelse. Der er en nydelse ved den klukkende lyd, der opstår, når man om morgenen skænker et glas koldpresset juice.
I vores juice sortiment vil vi gerne have, at der er noget for enhver smag. Synes du, der mangler noget? Ja, så glæder vi os til at høre fra dig. Vi elsker at prøve nye opskrifter!

Grøntsagsjuice - raasaft.fi/sortiment

Grøntsagsjuice

Juice indeholdende grøntsager er en fantastisk og bekvem måde at få en sund dosis af næringsstoffer. De er spækket med vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre, der hjælper med at booste dit immunsystem og øge energiniveauet. De er ikke kun sunde, men smager også himmelsk!
Vores grøntsagsjuice
 Appelsin - og æblejuice - raasaft.fi/sortiment

Appelsin - og æblejuice

Mange mennesker elsker og foretrækker en friskpresset juice, en god gammel appelsin- eller æblejuice lavet af kun appelsiner eller æbler. En oplagt del af hverdagens eller weekendens morgenmad! Vi mener, at det er lykkedes os at fremstille markedets bedste ubehandlede appelsin – æblejuice, så sørg for at prøve dem!
Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Vores appelsin- og æblejuice
 Eksotiske juice- raasaft.fi/sortiment

Eksotiske juice

Vores eksotiske juice indeholder unikke smagskombinationer, med ananas, kiwi, appelsin, lime og mynte. Vidste du at Råsaft er unik, da vi kan have frisk mynte i vores juice? Grunden er at myntens smag og farve ødelægges hvis den forarbejdes. Intet problem for os og vores ubehandlet juice!
Vores eksotiske juice
Sæsonens juice - raasaft.fi/sortiment

Sæsonens juice

Vi elsker de forskellige årstider og hvordan de påvirker tilgængeligheden og smags egenskaberne for visse frugter og grøntsager. Derfor sørger vi for at producere nye, unikke juicer, hvert år, som kun er tilgængelige i en begrænset periode.
Vores sæson juice
Barsortiment - raasaft.dk/sortiment/barsortiment

Bar sortiment

I vores bar sortiment tilbyder vi friskpresset juice, der er kendetegnet ved 100% rene smagsvarianter. Disse benyttes af vores dygtige kunder som smagsstoffer til at skabe skønne cocktails og til at producere forskellige unikke og spiselige produkter.
Vores bar sortiment