Image

Image

Sortiment

Vores juice  taler og udstråler et klart sprog - Autentisk! Levende farver, naturlige smag og aromaer og vidunderlige smagskombinationer. Vi er stolte over, at vi ikke har valgt at behandle vores juicer, at vi kan kalde vores juice for friskpresset, og at vi gennem mange år har forfinet vores presseteknikker til at skabe en fantastisk juice, som vi har valgt at kalde Råsaft, det er vi stolte over!
I vores juice sortiment er der noget for alle typer juice elskere. Fra klassisk appelsin- og æblejuice til eksotisk juice, grøntsagsjuice og årstidens juice. Udover dette har vi også 100% ren ingefær, citron og lime til barer, restauranter og caféer.
Råsaft fås i størrelserne 250ml, 700ml og 5000ml.

Nyd vores autentiske juice! 

Grøntsagsjuice - raasaft.fi/sortiment

Grøntsagsjuice

Juice indeholdende grøntsager er en fantastisk og bekvem måde at få en sund dosis af næringsstoffer. De er spækket med vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre, der hjælper med at booste dit immunsystem og øge energiniveauet. De er ikke kun sunde, men smager også himmelsk!
Vores grøntsagsjuice
 Appelsin - og æblejuice - raasaft.fi/sortiment

Appelsin - og æblejuice

Mange mennesker elsker og foretrækker en friskpresset juice, en god gammel appelsin- eller æblejuice lavet af kun appelsiner eller æbler. En oplagt del af hverdagens eller weekendens morgenmad! Vi mener, at det er lykkedes os at fremstille markedets bedste ubehandlede appelsin – æblejuice, så sørg for at prøve dem!
Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Vores appelsin- og æblejuice
 Eksotiske juice- raasaft.fi/sortiment

Eksotiske juice

Vores eksotiske juice indeholder unikke smagskombinationer, med ananas, kiwi, appelsin, lime og mynte. Vidste du at Råsaft er unik, da vi kan have frisk mynte i vores juice? Grunden er at myntens smag og farve ødelægges hvis den forarbejdes. Intet problem for os og vores ubehandlet juice!
Vores eksotiske juice
Sæsonens juice - raasaft.fi/sortiment

Sæsonens juice

Vi elsker de forskellige årstider og hvordan de påvirker tilgængeligheden og smags egenskaberne for visse frugter og grøntsager. Derfor sørger vi for at producere nye, unikke juicer, hvert år, som kun er tilgængelige i en begrænset periode.
Vores sæson juice
Image
Grönsaksjuicer
Våra juicer som innehåller grönsaker är ett utmärkt sätt att snabbt och bekvämt få i sig en hälsosam dos av viktiga näringsämnen. De är fullproppade med vitaminer, mineraler, antioxidanter och fibrer som hjälper till att stärka ditt immunförsvar och öka på energinivåerna. De är inte bara hälsosamma utan smakar också himmelskt gott!
Våra grönsaksjuicer
Image
Apelsin - och Äppeljuice
Många älskar och föredrar en färskpressad juice utan massa ingredienser eller krusiduller dvs en gammal hederlig apelsin - eller äppeljuice gjord på endast apelsiner eller äpplen. Vi anser att vi lyckats ta fram marknadens bästa obehandlade apelsin - och äppeljuice så se till att testa själv! Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!
Vår apelsin - och äppeljuice
Image
Exotiska juicer
Våra exotiska juicer innehåller unika smakkombinationer med bland annat ananas, kiwi, apelsin, lime och mynta. Visste du att Råsaft är unika med att ha färsk mynta i våra juicer? Anledningen till detta är att myntans smak och färg förstörs om den behandlas. Inget problem för oss och vår obehandlade juice!
Våra exotiska juicer
Image
Säsong juicers
Vi älskar de olika årstiderna och säsongerna och hur de påverkar tillgängligheten och smakegenskaperna för vissa frukter och grönsaker. Därför ser vi till att varje år ta fram nya unika juicer som endast finns tillgängliga under begränsad tid.
Våra säsong juicer
Image

Hi, we are RÅSAFT!

We are untreated. We have love & respect for nature and our products. We take pride in our Craftsmanship. We are real. RAW FOR REAL.
ABOUT US