Sæsonens juice - raasaft.dk/sasonens-juice

Sæsonens juice

Vi elsker de forskellige årstider og hvordan de påvirker tilgængeligheden og smags egenskaberne for visse frugter og grøntsager. Derfor sørger vi for at producere nye, unikke juicer, hvert år, som kun er tilgængelige i en begrænset periode.

red love

Red Love Juice
Red Love er vores mest populære sæsonsmag som er tilgængelig i butikkerne fra oktober-januar. Denne juice skriger af kærlighed med sin røde farve, sin glatte og søde smag, der kommer fra den specielle Red Love æblesort. Denne sort er rød både indvendigt og udvendigt, dette skyldes at æblet er rigt på antioxidanten anthocyanin. Du må ikke gå glip af denne smag!

Vintervarme

vintermvarme - raasaft.dk

Vinterlig blanding af æble, appelsin og kanel. Den kan nydes kold eller forsigtigt opvarmet som et alternativ til gløgg.
Denne juice vil med garanti varme din krop og sjæl i de kolde og mørke vintermåneder.

CLEMENSHINE

Image
Clemenshine er kun tilgængelig på butikshylderne oktober - december og skiller sig ud med sin søde smag, der kommer fra clementinen. Clementinen siges at være blevet opdaget af Clément Rodier i haven på et børnehjem i Misserghin, Algeriet omkring år 1902. Den opstod på grund af en tilfældig hybridisering mellem en pomelo og en mandarin og indeholder næsten alle B-vitaminer og C. vitaminer samt andre gavnlige næringsstoffer.

HVAD ER DER I VORES Sæsonens juice?