Grøntsagsjuice - raasaft.dk/grontsagsjuice

Grøntsagsjuice

Juice indeholdende grøntsager er en fantastisk og bekvem måde at få en sund dosis af næringsstoffer. De er spækket med vitaminer, mineraler, antioxidanter og fibre, der hjælper med at booste dit immunsystem og øge energiniveauet. 
De er ikke kun sunde, men smager også himmelsk!

ÆBLE, APPELSIN, GULEROD, INGEFÆR

ÆBLE, APPELSIN, GULEROD, INGEFÆR - raasaft.dk/sortiment/grontsagsjuice

En magisk kombination af æble, appelsin, ingefær og gulerod med masser af gulerodssmag og farve. Æble og appelsin giver en dejlig sødme og syrlighed, mens ingefæren tilfører lidt varme og bidrager med en masse fordele.
Den er fuld af vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre vigtige næringsstoffer, hvilket gør den til et fremragende og sundt valg.

ÆBLE, ANANAS, SPINAT, CITRON

ÆBLE ANANAS SPINAT CITRON - raasaft.dk/sortiment/grontsagsjuice
Denne juice er vores bestseller og manges åbenlyse favorit. Blandingen af ​​æble, ananas, spinat og citron er en velsmagende kombination, hvor æblet er med til at styrke dit immunforsvar og forbedre fordøjelsen. Ananas er en fantastisk kilde til C-vitamin, mangan og B-vitaminer. Spinat er fuld af essentielle næringsstoffer som jern, calcium, kalium, magnesium og vitamin A. Og endelig er citronsaft spækket med C-vitamin, som hjælper med at booste immunforsvaret, balancerer dine pH-niveauer og hjælper fordøjelsen.

ÆBLE, APPELSIN, RØDBEDE, CITRON, INGEFÆR

ÆBLE APPELSIN RØDBEDE CITRON INGEFÆR - raasaft.dk/sortiment/grontsagsjuice

Denne fristende lækre æble-, rødbede-, appelsin-, ingefær- og citronsaft er en uovertruffen kombination.Hver tår er fyldt med den perfekte balance af søde og syrlige smage. 
Blandingen af ​​æbler, rødbeder, appelsiner, ingefær og citroner er en virkelig super råsaft. Højt indhold af antioxidanter og vitaminer, der hjælper dig med at forblive sund og energisk. 
Nyd et glas af denne nærende og lækre juice.

Hvad er der i vores grøntsagsjuice?

Green juices

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image